Categories
Geld

Waarom moet je goed onderzoek doen naar alle creditcardmaatschappijen? Er zijn behoorlijk wat aanbieders op de markt op dit moment?

De concurrentie tussen de creditcardmaatschappijen is hevig. Elk bedrijf moet nieuwe manieren bedenken om potentiële creditcardklanten aan te trekken, en dit is de reden dat u wordt overspoeld met creditcardaanbiedingen per e-mail, per post en zelfs via televisiecommercials, winkels en tijdschriftadvertenties. Het ene creditcardbedrijf beweert de laagste rente te bieden voor de langste periode, terwijl een ander bedrijf contant geld terugkrijgt voor de aankopen die u doet met hun kaart. Alle fantastische aanbiedingen van een credit card zijn bedoeld om de creditcard te helpen.

Er zijn genoeg mogelijkheden om de juiste creditcards te vinden

De concurrentie tussen creditcardbedrijven heeft echter wel voordelen voor de gemiddelde consument! De gemiddelde persoon heeft een kredietkaartschuld van £1.140 gespreid over een aantal verschillende creditcards, elk met hun eigen rentetarieven. De concurrentie tussen creditcardmaatschappijen heeft ertoe geleid dat velen 0% saldo-overschrijvingspercentages aanbieden, in de hoop uw bestaande schuld over te nemen.

  • Creditcardoverboekingen zijn wanneer u het openstaande saldo van de ene creditcard overneemt en overzet naar een andere creditcard om zo geld te besparen op de rente die u elke maand betaalt op uw openstaande saldo.
  • Creditcardmaatschappijen bieden vaak 0% rente op saldotransfers aan als een introductieofferte, dus voordat u een nieuwe kaart aanvraagt om uw oude saldi over te maken – probeer de kaart met 0% rente te vinden voor de langste periode waarvoor u in aanmerking komt!

Er zijn enkele gevallen waarin het overmaken van een saldo naar een nieuwe kaart niet uw verstandigste keuze is.

  • Als u een creditcard aanvraagt die een 0% introductieprijs biedt voor saldotransfers, en ze geven u een limiet voor saldotransfers die lager is dan het bedrag dat u moet overmaken, dan is het misschien niet in uw eigen belang om die kaart te nemen.
  • Laten we bijvoorbeeld aannemen dat u een openstaand saldo op uw creditcard heeft van £2500, en dat u op dit moment een rentepercentage van 12,9% betaalt.

Er zijn verschillende manieren om een creditcard te vinden

Ga er ook van uit dat u alleen uw minimale betaling per maand kunt doen, dat is ongeveer £55. U besluit een creditcard te vinden om dit saldo over te maken naar, in de hoop minder rente te betalen zodat meer van uw maandelijkse betaling wordt gebruikt om uw verschuldigde bedrag te verlagen in plaats van alleen de rente elke maand te betalen, en na wat onderzoek vindt u een geweldige creditcardaanbieding die een 9 maanden durende, 0% rentepercentage heeft op alle bankoverschrijvingen!

Er zijn veel mogelijkheden om een goede creditcard te vinden

U meldt zich aan en wordt waarschijnlijk geaccepteerd, maar wat gebeurt er als u erachter komt dat uw saldo-overschrijvingen beperkt zijn tot £1000? Nu moet je beslissen of het financieel voordelig voor je is om £1000 over te maken naar de 0% credit card, en te blijven betalen op de £1500 die je nog verschuldigd bent op de oorspronkelijke kaart met 12,9% rente