Categories
verkeersborden

Voorbereiding op een verkeersborden-test

Een van de belangrijkste onderdelen van het verkrijgen van uw rijbewijs is de verkeersbordentest die u moet voltooien. Zoals de naam al doet vermoeden, is deze test ontworpen om ervoor te zorgen dat u de informatie begrijpt die snelwegborden, seinen, wegmarkeringen en andere soorten objecten proberen over te brengen. Om de test te halen, moet u twee afzonderlijke dingen bereiken:

Laat zien dat u verkeersborden niet alleen kunt herkennen aan de vorm, maar ook aan de kleur.

Leg in detail uit wat elk type teken eigenlijk betekent.

Tips voor succes van verkeersborden

Houd er rekening mee dat de test voor verkeers borden alleen in het Engels is. Alle chauffeurs moeten het vermogen hebben om eenvoudige Engelse woorden te begrijpen, zoals de soorten die gewoonlijk op verkeersborden voorkomen, omdat op de borden zelf geen andere talen zijn geschreven.

Bestudeer de bestuurdershandleiding voor uw staat tot in detail. De sectie met de label “Verkeersborden” is ontworpen om te helpen bij precies dit type test.

Wees niet bang om een oefentest voor verkeersborden te doen. Deze zijn te vinden tegen kleine kosten of gratis op internet. Uw bestuurdershandleiding kan er ook een hebben die u kunt meenemen. Ook handig voor wanneer u gratis theorie examen motor gaat doen.

Terwijl u bezig bent, kunt u ook oefentests doen voor de rijbewijsproeven. Deze praktijktests zijn algemeen beschikbaar op de DMV-website of in het staatshandboek.

Zorg er altijd voor dat u bekend bent met veel voorkomende verkeerssignalen en borden door een Vergunning Praktijktest af te leggen voordat u daadwerkelijk uw rijbewijs aanvraagt. Als u dit doet, zorgt u ervoor dat u zo goed mogelijk voorbereid bent wanneer de grote dag echt komt.