Categories
Internetten

Er zijn veel mogelijkheden om een goede internetverbinding te vinden, maar wat zijn dingen die je in de gaten moet houden bij internet providers

Er zijn veel plattelandsgebieden waar DSL (directe abonneelijn) of kabelinternetdienst niet beschikbaar is. Als u in een van die gebieden woont en u wilt een snelle, betrouwbare en snelle internetdienst, dan is satellietinternet wat u zoekt. Het is alleen wel zaak dat je natuurlijk een goede internet provider kan vinden.

Hoewel niet zo snel als DSL of kabel internet service, satelliet internet service is veel sneller dan 56K dialup service, en is beschikbaar voor iedereen in de Nederland die een duidelijk beeld van de zuidelijke hemel.

Satelliet Internet Service Kenmerken

* Satelliet Internet service is tot 10 keer sneller dan de dialup service, dus u kunt surfen op het web en bestanden downloaden in een fractie van de tijd die het duurt met dialup.

* Satelliet Internet service is altijd ingeschakeld, zodat u niet hoeft te wachten om verbinding te maken met het internet.

* Satelliet internet service is gescheiden van uw telefoonlijn, zodat u kunt surfen op het internet en praten over de telefoon op hetzelfde moment, plus u zult geen telefoongesprekken missen.

Satelliet Internet Vergeleken met DSL en Kabel

De beste internetoplossing: Doordat de technologie elke dag beter wordt, is de vraag naar internet met snellere bandbreedte en downloadsnelheden toegenomen en dit heeft op zijn beurt geleid tot satellietinternet. Met satelliet internet zijn er geen kabels en geen gedoe voor internetverbinding en installatie. Satelliet internetverbinding is betrouwbaarder dan een DSL of inbelverbinding. Als u het gevoel heeft dat er behoefte is aan het veranderen van uw internetverbinding, dan zou het kiezen voor een satelliet internetverbinding de ideale oplossing zijn.

Snelheid

* Satelliet internet service: Tot 10 keer sneller dan de inbeldienst (700 Kbps downloadsnelheid en 128 Kbps uploadsnelheid.

* DSL-internetdienst: Tot 70 keer sneller dan de inbeldienst (tot 3 Mps downloadsnelheid en 128 Kbps uploadsnelheid).

* Kabelinternetdienst: Tot 100 keer sneller dan de inbeldienst (tot 5 Mps downloadsnelheid en 384 Kbps uploadsnelheid).

Maandelijkse servicekosten

* Satelliet internet service: Vanaf 59,99 dollar per maand.

* DSL-internetdienst: $19,95 voor de eerste zes maanden, daarna $39,95.

* Kabelinternetdienst: $29,95 voor de eerste zes maanden, daarna $41,95.

Uitrusting Kosten

* Satelliet Internet service: $499,98.

* DSL Internet service: Gratis.

* Kabel Internet service: Gratis.