Categories
dating

Een gids voor dating als een transvrouw

Ik zal eerlijk zijn: ik ben nooit een grote fan geweest van het concept van ‘daten’. Je rolt mee naar een café of pub, nerveus om een ​​vreemde te ontmoeten wiens Instagram-filters handig genoeg zijn om je ervan te overtuigen dat ze op een mens lijken en die je interessant vindt omdat ze zeggen dat ze van lezen en reizen houden. (Heeft iemand een hekel aan lezen of reizen? Zou iemand, als hij een vliegtuigticket naar eender waar ter wereld zou krijgen, zeggen “fuck off mate ik veracht reizen”?)

Nadat je een glas wijn hebt gedronken, begin je over jezelf te praten – proberen indruk te maken terwijl je niet klinkt als een idioot – en te beoordelen of deze persoon een totale blindganger is, of je je ongeremd genoeg voelt om ze je te laten voelen beetje of dat je gek bent. Ik ben nooit in de war geweest. Maar ondanks dit alles ben ik gedateerd en doe ik dat op dit moment omdat het de beste manier is om mensen te ontmoeten als je een nichemarkt bent, en er is niets meer niche dan transvrouwen. Wij zijn het obscure progressieve jazzalbum van de moderne datingscène, de verworven smaak, de blauwe kaas. Een van de dingen die mensen me het meest vragen over trans zijn, is hoe seks en daten zijn, dus ik dacht dat ik mezelf het herhaalde gesprek zou besparen en mijn ervaringen zou delen om hier als transvrouw te daten.

ER ZIJN VERSCHILLENDE MANIEREN OM OVER DATING TE GAAN

Dit is een kwestie van persoonlijke smaak. Sommige transmeisjes krijgen een standaard dating-app zoals Tinder en kiezen ervoor om te onthullen dat ze trans zijn op een need-to-know-basis. Persoonlijk praat ik liever niet eeuwenlang met iemand voordat ze de kans krijgen om nucleair te worden en me een bedrieglijke freak of een andere charmante vorm van misbruik te noemen als ik het kleine, kleine feit noem dat ik een jongen was. Dus als resultaat zeg ik dat ik meteen transgender ben in mijn bio – als een man besluit met me te praten, hoef ik me geen zorgen te maken over onthulling. Er is ook een grotere kans dat hij al overwogen heeft seks te hebben met of te daten met een transvrouw.

De andere optie is het gebruik van het ‘trans’-filter op apps die gewoonlijk worden gebruikt door homomannen, zoals Grindr. Dit heeft het voordeel dat mannen met wie u spreekt specifiek op zoek zijn naar een transvrouw, maar het heeft ook nadelen. Homo-apps noemen al hun gebruikers ‘jongens’ en het is duidelijk dat sommige mannen het verschil niet zien tussen crossdressers (mannen die graag vrouwelijke kleding dragen, soms in seks) en transvrouwen. Als je een app als Grindr gebruikt, is het ook waarschijnlijk dat mannen van je verwachten dat je een penis hebt – wat niet alle transvrouwen doen. In transporno is het heel gewoon dat de transvrouw de ‘top’ is (ze zal de man neuken), en het is duidelijk dat dit is wat veel mannen willen in hook-up apps. Als je daar zin in hebt, is het je geluksdag, maar als je misschien gewoon naar Pizza Express wilt gaan en een gesprek wilt voeren, kan dit soms lastig zijn.

Er zijn wel meerdere sites waar u uit kunt kiezen, maar ga eerst de ervaringen van mensen opzoeken, zoals lexa dating ervaringen. Een shemale date vinden hoeft niet moeilijk te zijn.